avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ajutor somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ajutor somaj tehnic

Buna ziua!

Am o societate infiintata in ianuarie, in care sunt administrator. Nu sunt angajat declarat, si de la inceputul anului am emis doua facturi.
In situatia data, in care activitatea imi este afectata de ordonanta starii de urgenta, pot solicita dreptul la somaj tehnic? Ma incadrez in categoria liber profesionisti? Daca da, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am acum? MonicaR C MonicaR C Am un PFA dar sunt și angajata cu 8 h la un SRL care a luat un proiect cu fonduri europene. Care sunt drepturile mele acum, în situația data fiindcă eu nu ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal somaj tehnic MANUELAZAMFIR MANUELAZAMFIR in conditiile actuale, datorate coronavirusului, care este termenul in care se face declararea in revisal pentru intrarea in somaj tehnic a unora dintre ... (vezi toată discuția)
Interpretare art. xv alin 1 din og nr.32/2020 Flower88 Flower88 Buna seara. Sunt salariat si obtin venituri de natura salariala, contractul de munca nefiind suspendat pe perioada starii de urgenta. de asemenea detin si pfa ... (vezi toată discuția)