avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Buna ziua. Va og sa ma ajutati in urmatoarea problema. Vrea sa-mi dau demisia din asistenta sefa de sectie a spitalului. Administratia mi-a refuzat demisia precedenta fara sa-mi dea un raspuns in scris. Acum vreau sa inaintez o alta demisie. Cum se formuleaza "va aduc la cunostinta" sau "rog sa-mi aprobati". Mentionez ca nu primesc nici o indemnizatie pentru aceasta functie. Adica e cu titlu onorific. Va rog sa-mi spuneti daca aceasta demisie necesita un preaviz. Mentionez ca imi dau demisia decat din functie de asistenta sefa ramanand o asistenta simpla. Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2020
Lumiz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lumiz , utilizator 13:24, 3 Aprilie 2020
Am fost numita prin Dispozitia managerului invocand art.40 al.1 lit. c din Legea 53/2003
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Corect : "va aduc la cunostinta" ... demisia nu se aproba , ci doar se inregistreaza de catre angajator.
Daca nu primesc indemnizatii de conducere ma consider functie de conducere? Nu am semnat nici un act ce sa presupuna un preaviz in caz de demisie. In asa caz cand intra in vigoare demisia mea? Va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce s-a mentionat pe cererea dvs de demisie ? cu sau fara preaviz ?
Nu am mentionat nimic, caci nu stiu in asa caz daca prevede legea perioada de preaviz

Alte discuții în legătură

Demisie - va rog sfat! whitespell whitespell Buna ziua! Am o mica mare problema si va rog sa ma sfatuiti . Lucrez intr-un SRL, am contract de munca pe perioada nedeterminata, cu anexe de nonconcurenta ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz in cazul demisiei oanamitica oanamitica Buna ziua , ma confrunt cu o problema si am decis sa apelez la dumneavoastra.Sotul meu lucreaza la o societate ca economist (conform contract de munca si ... (vezi toată discuția)
Mutare pe un post inferior kszabo1979 kszabo1979 Buna ziua As fi recunoscatoare daca m-ar putea ajuta cineva in poblema urmatoare: Sunt angajata la o firma de 10 ani in functie de sef birou export / ... (vezi toată discuția)