avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj tehnic

Un administrator SRL care are si calitatea de salariat , doreste Somaj tehnic .Are dividende de 150.000 lei de ridicat ..ma gandesc ca nu poate beneficia de acest ajutor (social pentru persoane fara alta sursa de venit )
Va rog daca se poate o opinie.Multumesc o zi linistita si sanatate
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 11:29, 3 Aprilie 2020
Șomajul tehnic este o cauză de suspendare a contractului de muncă, nu de încetare a contractului și nu e condiționată de veniturile angajatului. Dividendele le luați în calitate de asosiat/acționar, ele reprezentând drepturi cuvenite pe anul fiscal trecut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj cu srl bureacvalielena bureacvalielena Momentan sunt in concediu de crestere copil , peste o luna o sa fiu in somaj, deoarece mi s-a desfiintat postul si am ramas fara serviciu. Pana in somaj vreau ... (vezi toată discuția)
Gravida cu firma,fara plata asigurarilor in ultimii ani Pavelnina Pavelnina Cum trebuie sa procedeze o gravida care are o firma cu venituri mici,sub salariul minim brut ,fara asigurari medicale platite in ultimii ani,dar care are sotul ... (vezi toată discuția)
Administrator firma pensionar - dari la stat otilia2009 otilia2009 Buna ziua, Va adresez o intrebare deoarece nu am primit absolut deloc un raspusn concret din partea autoritatiilor. Sunt adminitrator de societate ... (vezi toată discuția)