avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Program Work@Travel
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Program Work@Travel

Sunt inscrisa intr-un program work&travel si am achitat tot programul.Cei de la agentie nu au de gand sa imi restituie inapoi suma in mare parte ci o suma foarte mica.Din 1500€ platiti au de gand sa ne dea vreo 500.In contract este o clauza pentru dezastrele naturale.In situatia de fata Covid 19 poate fi considerat a fi dezastru natural?Pot face ceva sa imi recuperez banii? Multmesc!

Alte discuții în legătură

Work and travel - 2020 andreeapom andreeapom Buna ziuă, Mă confrunt cu o situație destul de problematică și v-aș fi recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta cu un sfat – m-am înscris într-un ... (vezi toată discuția)
Work and travel- intermediarii din romania exonerati de responsabilitate si restituiri? mihaelastavila mihaelastavila Buna ziua, In situatia urmatoare sunt foarte multi studenti si sper sa gasesc pe aceasta platforma un raspuns pertinent. Sumarul problemei: Agentiile ... (vezi toată discuția)
Intrebare cristina_ciomaguta cristina_ciomaguta Buna ziua, Ma numesc Cristina si va scriu in speranta ca ma veti putea ajuta.Sunt studenta si anul acesta am vrut sa plec cu programul work&travel in SUA, m-am ... (vezi toată discuția)