avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Drepturile locatarilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Drepturile locatarilor

Buna ziua.ma poate lamuri cineva, am 2 copii 1 de 2ani si 7 luni si unu de 5 luni e normal sa i treaca la cheltuieli ???Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:31, 3 Aprilie 2020
da, se trec ca persoane la plata intretinerii, desi sunt mici, sunt tot persoane.
Conform disp L nr 196/2018 se inregistreaza in evidenta de calcul intretinere lunara orice persoana care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in condominiu
A existat in trecut o lege care a functionat strict 11 luni care permitea cu acordul adunarii generale exonerarea de la plata parti comune minorii sub 3 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere la cumparare apartament fiordul fiordul Am cumparat in data de 31 August un apartament. In contract scrie ca incepand cu data de ASTAZI 31 August plata intretinerii revine cumparatorului (mie). Cine ... (vezi toată discuția)
Ședere temporara Adicasim Adicasim Bună ziua,vă rog frumos sa-mi spuneti daca este necesar să ne trecem la întreținere dacă vom sta timp de 14 zile la părinți.Va multumesc (vezi toată discuția)
Persoane trrecute la intretinere Cristib159 Cristib159 Conform noii legi a asociațiilor de proprietari , de la ce varsta se trec la intretinere copii ? Mulțumesc (vezi toată discuția)