avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

buna ziua...in timpul stării de urgenta cauzată de coronavirus se clasează dosare penale sau se amână totul? am un dosar penal pentru conducere sub influența bauturilor alcoolice ce astept a se clasa din noiembrie 2019
Cel mai recent răspuns: madalinaaat , utilizator 22:19, 22 Septembrie 2020
Salut "Manex" ai mai primit clasarea până la urmă? Dacă da, cât ai asteptat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Se suspenda urmarirea penala, urmand a-si relua cursul de la data incetarii cauzei de suspendare :)
Manex a scris:

buna ziua...in timpul stării de urgenta cauzată de coronavirus se clasează dosare penale sau se amână totul? am un dosar penal pentru conducere sub influența bauturilor alcoolice ce astept a se clasa din noiembrie 2019

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Manex Manex buna ziua...am un dosar penal pentru conducere sub influența bauturilor alcoolice din data de 1 sept 2019...in urma analizelor la iml a iesit 0.48 la prima ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Manex Manex Buna ziua..in timpul stării de urgenta cauzată de pandemia covid 19 se ia in discutie la procuror clasarea unui dosar penal pentru conducere sub influența ... (vezi toată discuția)
Rezultatul alcoolemie prima probă Elvis 2334 Elvis 2334 am primit rezultatul alcoolemie prima probă 0.80.a doua proba 0.70 ce sancțiuni mise poate aduce e posibil sa fiu judecat va mulțumesc (vezi toată discuția)