avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dosar penal

buna ziua...am un dosar penal pentru conducere sub influența bauturilor alcoolice din data de 1 sept 2019...in urma analizelor la iml a iesit 0.48 la prima probă si 0.38 la a doua...deci nu e de caz penal...acum intreb cat dureaza pana se clasează dosarul...specific ca analizele au iesit pe 13 noiembrie 2019.?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:21, 30 Septembrie 2020

Salut ,ai mai primit ceva raspuns , cat a durat
Manex a scris:

buna ziua...am un dosar penal pentru conducere sub influența bauturilor alcoolice din data de 1 sept 2019...in urma analizelor la iml a iesit 0.48 la prima probă si 0.38 la a doua...deci nu e de caz penal...acum intreb cat dureaza pana se clasează dosarul...specific ca analizele au iesit pe 13 noiembrie 2019.?

Ori apelati la avocat dacă va grabiti ori depuneți o cerere de urgentare si așteptați.
Cat veti astepta fara avocat nimeni nu poate sa stie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Manex Manex buna ziua...in timpul stării de urgenta cauzată de coronavirus se clasează dosare penale sau se amână totul? am un dosar penal pentru conducere sub ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ContSters227483 ContSters227483 buna ziua ,ma confrunt cu o problema de anul trecut si chiar nu mai sti ce sa mai fac am un dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan bebita83 bebita83 Buna tuturor. Am fost oprit de un filtru de pol . Am fost testat a iesit 0.53 . Am băut circa 150 ml vodka avea alcool 28% Mentionez nu am mâncat si ... (vezi toată discuția)