buna ziua ,ma confrunt cu o problema de anul trecut si chiar nu mai sti ce sa mai fac am un dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice,!!!mi-sa recoltat probe de sange rezultatul a fost de 1.00mg am depus cerea de recalculare si mi-a iesit 0,50 !!acum dosarul meu se afla la parchet,intrebarea mea este cat mai dureaza pana imi da neinceperea urmariri penale sau la ce sa ma astept?mentionez ca evenimentul sa produs in martie anul trecut consider ca a trecut mult timp si vad ca nimeni nu imi comunica ce este de urmat ,cei de la politie mi-au zis ca sa astept decizia procurorului!!!!multumesc
nu aveti ce face decit sa asteptati emiterea ordonantei de catre procuror. cel mult sa depuneti o cerere prin care sa solicitati solutionarea mai rapida a dosarului.
in cazul in care veti primi NUP, permisul va fi suspendat 90 de zile. IN cazul in care recalcularea va fi inlaturata de catre procuror (poate face asta) atunci veti fi trimis in judecata si pedeapsa poate fi inchisoarea a carei executare sa fie suspendata conditionat.
Puteti sa faceti o cerere catre procurorul de caz pt a afla care este situatia dosarului si daca se poate urgenta dosarul. Este bine sa-si angajeze un avocat care sa-l reprezinte si sa-i apere interesele in instanta.
Amenda penala
sory29
daca procurorul da nup si aplica o amenda penala ptr conducere sub influenta alcoolui ,la limita lui 0,80,in sange, mai se anuleaza permisul?la ce ma pot ... (vezi toată discuția)