avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un domn/doamnă avocat care ma poate ajuta cu un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un domn/doamnă avocat care ma poate ajuta cu un raspuns?

Sofer fiind efectuând transporturi internaționale am fost izolat la domiciliu între curse iar familia mea 14 zile de către polițistul de la poliția locală in cursul zilei de 31 luna martie incadrându-mă în ordonanta militara 4 la articolul 4,cei de la DSP nu mi-au confirmat că nu sunt pe lista celor izolați,as vrea sa stiu daca o data cu intrarea in vigoare a noi ordonanțe 7 eu as mai putea să-l dau în judecată pentru abuz? Si daca pot sa o fac si exista un avocat din Oradea care vede mesajul si ma poate ajuta as vrea sa ma ajute.

Alte discuții în legătură

Este un abuz sau nu? PaulMerce PaulMerce Sofer de camion fiind am beneficiat de unele indulgențe din partea ordonanțelor militare,transportul fiind considerat vital pentru economie. In cursul zilei ... (vezi toată discuția)
Transportatorii care intră în țară cordosa cordosa Referitor la Ordonanța Militară Nr. 4, articolul 4, care este numărul minim de zile de izolare pentru șoferii de autovehicule cu capacitatea mai mare de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta militara 4 PaulaQZee PaulaQZee Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sotul meu este sofer tir, conform ordonantei militare numarul 4 el trebuie sa se autoizoleze intre 2 curse. ... (vezi toată discuția)