avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urgent, va rog
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urgent, va rog

sotul meu este tutorele tatalui sau care este bolnav psihic si pus sub interdictie. Datorita datoriilor acumulate acum suntem nevoiti sa vindem casa, dar tatal sau nu este de acord astfel ca Autoritatea Tutelara ne-a retras dispozitia de vanzare. Cum am putea sa vindem casa in alt fel? Prin instanta, dar cum sa facem?
Cel mai recent răspuns: duralex , utilizator 01:34, 30 Iunie 2006
apeland la serviciile unui avocat. Datoriile sunt ale tatalui sau ale voastre?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curator bolnav psihic pompiliairina pompiliairina As dori sa aflu cine poate deveni curator pentru bolnavii cu afectiuni psihice care sunt internati intr-un spital de boli psihice,cine numeste acest curator si ... (vezi toată discuția)
Retragere cec - tutore DanMitroi DanMitroi Buna ziua, Tocmai ce a fost admisa punerea sub interdictie si numirea mea ca tutore asupra fratelui meu bolnav psihic (schizophrenia paranoida). Fratele meu ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unei locuinte al carei proprietar este pus sub interdictie judecatoreasca peskaroosh peskaroosh Buna ziua . Mama mea este pusa sub interdictie judecatoreasca ( are Alzheimer ) , tatal meu este desemnat tutore . Mama are mostenire ( cu act de proprietate ... (vezi toată discuția)