avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Inspectia anuala ITP
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Inspectia anuala ITP

Ce s-ar putea bifa in declaratie daca ai vrea sa mergi la un service auto pentru ITP? Mai ales peste 65 de ani. Este cumva amanata inspectia? Nu am gasit nimic legat de acest subiect. Multumesc si sa fiti pozitivi!
Cel mai recent răspuns: ludo , utilizator 21:41, 6 Aprilie 2020
Gasiti infoermatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_542...
Autoritatea RAR a anuntat oficial ca verificarea ITP nu se prelungeste ci trebuie efectuata prin unitatile autorizate
Multumesc, dar pe declaratie ce bifez, avand peste 65?
Nu ati citit link-ul dat in mesajul meu anterior. Politia spune ca pct.2
Scuze, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun găsit tuturor! În data de 30.01.2023 m-am prezentat cu ... florinm. florinm. Bun găsit tuturor! În data de 30.01.2023 m-am prezentat cu autoturismul la un service auto cu stație ITP, în vederea efectuării inspecției tehnice ... (vezi toată discuția)
Inspectie tehnica auto Frigioiu Frigioiu Am cumparat o masina cu ITP pana in 2015, facut la RAR, dar la verificare in service, nu corespunde tehnic la sistemul de directie, franare etc. In situatia ... (vezi toată discuția)
Despagubire casco venternicoleta venternicoleta M-am rasturnat cu masina iar in momentul producerii evenimentului rutier aveam ITP expirat. Ma despagubeste CASCO in aceste conditii? (vezi toată discuția)