avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amânare plată card de cumpărături
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amânare plată card de cumpărături

Cardurile de cumpărături beneficiază de amînare?la amînare se adaugă dobânda sau plata ratelor continua ca înainte de amînare?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:57, 7 Aprilie 2020
Nu e in avantajul dvs sa amanati platile, dobanzile curg, mai mult va impovarati .
Discutati la banca despre aceasta posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt capcanele posibile in cazul unui credit fara dobanda? Carturarul Carturarul Intrand azi in magazinul Axx am vazut o reclama despre un posibilitatea de a cumpara pe credit in 12 rate fara dobanda. Cand m-am interesat am aflat ca aceste ... (vezi toată discuția)
Divort - partaj probleme cristina_mihaela cristina_mihaela Am o prietena care dupa multi ani doreste sa inainteze actiune de divort dupa aceasta vacanta judecatoreasca. In timpul casatoriei, sotul avand ... (vezi toată discuția)
Card cumparaturi ContSters54175 ContSters54175 eu am un card de cumparaturi (cel galben) si am facut ceva cumparaturi pe el, iar de cateva luni nu am cu ce sa mai acopar suma datorata bancii si in ... (vezi toată discuția)