avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... ordonante militare
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

ordonante militare

Buna ziua . Sunt un pensionar si am 66 de ani . V-as ruga mult sa ma lamuriti daca am dreptul sa ma deplasez de la domiciliu la casa de la tara pentru niste lucrari agricole care nu mai sufera amanare , fara sa ma alerge poitia pe drumuri .
Va multumesc mult .

Alte discuții în legătură

Ordonanța militară nr. 3 - persoane peste 65 ani Dascalu7 Dascalu7 Bună ziua. O persoană peste 65 de ani poate să se deplaseze în intervalul alocat 11-13, în altă localitate decât cea de domiciliu, (la țară) unde ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2018 Huricane Huricane Buna ziua, Ma numesc Milos Ioan, sunt pensionat din Ianuarie 1911 si am rugămintea sa-mi răspundeți la o întrebare. Sunt pensionar bugetar si nu fac ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas coraionef coraionef Am primit de curand o informatie cum ca, in urma decesului tatalui meu pensionar, as avea dreptul la o pensie de urmas pe o perioada de 3 ani, indiferent de ... (vezi toată discuția)