avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ordonanța militară nr. 3 - persoane peste 65 ani
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ordonanța militară nr. 3 - persoane peste 65 ani

Bună ziua. O persoană peste 65 de ani poate să se deplaseze în intervalul alocat 11-13, în altă localitate decât cea de domiciliu, (la țară) unde deține o casă, pt a efectua lucrări agricole în grădină? (plantare răsaduri). Vă mulțumesc pt răspuns.
Cel mai recent răspuns: Dascalu7 , utilizator 23:04, 28 Martie 2020
da, să bifeze corespunzător în declarație.
da, poate, va bifa punctul 6.
Ramane acolo ?
gi-jane2 a scris:

da, poate, va bifa punctul 6.
Ramane acolo ?

Da, o zi, două maxim. Apoi revine la domiciliu în intervalul impus. Nu vreau să am probleme.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Martie 2020
Dascalu7, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restricție persoanau in vârstă MariDumitru MariDumitru Bună ziua. Tatăl meu în vârstă de peste 65 ani locuiește în mediul rural într-o localitate sub 500 locuitori. In cadrul localității deține o ... (vezi toată discuția)
Deplasare - activitati agricole. Kyrcea Kyrcea Buna ziua. Parintii mei au venit in vizita in Bucuresti de o saptamana jumatate si vor sa se intoarca la tara unde au casa si teren agricol. Pot pleca inapoi ... (vezi toată discuția)
Deplasarea pentru realizarea de activități agricole paulp paulp In lipsa unor precizari legate de aceasta exceptie nu imi dau seama daca se aplica in cazul meu din doua motive: 1. productia este pentru consum propriu 2. ... (vezi toată discuția)