avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Restricție persoanau in vârstă
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Restricție persoanau in vârstă

Bună ziua.
Tatăl meu în vârstă de peste 65 ani locuiește în mediul rural într-o localitate sub 500 locuitori.
In cadrul localității deține o gradina la care trebuie sa ajungă zilnic pentru a o îngriji.
Deoarece intervalul orar 11-13 din păcate nu ii este suficient, va rog să îmi spuneti daca este vreo modalitate prin care poate părăsi locuinta și în afara acestui interval. Menționez că atât în drum către gradina și înapoi, cat și pe perioada in care lucrează acolo, nu ia contact cu nici o persoană.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 12:54, 21 Aprilie 2020
In mod legal nu se poate deplasa in afara intervalului orar mentionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref ordonanțe militare miruna27 miruna27 Am 65 de ani și doresc sa ma deplasez in alta localitate pt îngrijirea părinților. Menționez ca nu ma încadrez in cele doua ore 11-13. Am voie? (vezi toată discuția)
Ordonanța militară 4 dritaS dritaS Poate ieși o persoana peste 65 de ani în afara limitelor orare 11-13 In interes de serviciu? mulțumesc. (vezi toată discuția)
Locuita diferita de domicilui Alex.duu Alex.duu Buna ziua, Eu locuiesc impreuna cu sotia la socrii intr-o alta localitate fata de cea de domiciliu din buletin. Daca vreu sa ma deplasez de unde locuiesc in ... (vezi toată discuția)