avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... condica prezenta si pontaj la conducerea institutiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

condica prezenta si pontaj la conducerea institutiei

cine intocmeste ,verifica si cine aproba pontajul la personalul de conducere al unei institutii
Cel mai recent răspuns: sofronieroxana , utilizator 13:03, 6 Aprilie 2020
Persoanele care sunt desemnate sau au ca atributii asa ceva in fisa postului.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului bobu_elena bobu_elena Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cine aproba, cine intocmeste si cine verifica anexa in domeniul SSM si PSI dintr-o fisa a postului? Din ce stiu eu(nu stiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as dori sa stiu, daca noi, ca institutie de deseuri, ... silana07@yahoo.com silana07@yahoo.com Buna ziua. As dori sa stiu, daca noi, ca institutie de deseuri, suntem obligati sa le intocmim anexe la fisa postului cu atributii in ssm si psi ... (vezi toată discuția)
Nereguli la locul de munca Adaada2010 Adaada2010 Buna ziua, As avea si eu o intrebare, va rog mult daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi. Unde si cum se poate sesiza faptul ca seful unui departament ... (vezi toată discuția)