avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... AMANARE LA PLATA RATELOR - AJUTOR
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

AMANARE LA PLATA RATELOR - AJUTOR

Dupa 1 luna in care am scris mailuri, am mers la banca cu solicitare amanare rate si muuulte ore pierdute asteptand sa imi raspunda cineva ... Ieri reusesc sa discut cu o dna de la Cluj care habar nu avea ce se intampla si care mi a spus ca desi am banii de rata in cont nu mi se ia rata pentru ca este o EROARE ( probabil ca sa fiu restanta si sa nu mai pot amana platile ... desi eu niciodata nu am întârziat cu plata si pot dovedi! ) am intrebat date despre cont cati bani am si care este situatia si mi a spus ca NU POATE SA IMI DEA NICI UN FEL DE DATE CA NU VEDE IN SISTEM NIMIC ...pana acum puteau, acum Nu ...
Astazi dimineata la ora 8:00, m a sunat aceeasi dna/dra sa imi spuna ca stupoare ...MI AU AMANAT 3 RATE CU MARTIE CU TOT SI CA O SA PLATESC IN URMATOARELE IUNIE,IULIE,AUGUST RATA DUBLA!!!! Asa pur si simplu, fara sa stiu conditii,fara sa discutam cica am solicitat amanarea si nu imi pot amana decat pe maxim 3 luni !!!
Am cerut amanarea inainte sa apara discutiile cu amanarea mai lunga ORDONANTA AMANARTII RATELOR si deci nu mai doresc amanare pe 3 luni si normal era sa mi se spuna conditiile, nu am fost instiintata in nici un fel !!!!
Am spus clar ca NU doresc aceasta amanare, intrucat doresc sa imi fie amanate platile pe o perioada mai lunga , pentru ca imi va fi extrem de greu sa ma redresez si i am explicat situatia crititca in care ma aflu. Am cerut sa stiu la ce ma inham si care sunt conditiile de amanare pentru ca, legislativ nu este nimic clar si in ca graba de moment dupa ce 1 luna am asteptat sa VORBESC CU CINEVA CONCRET DESPRE AMANAREA PLATILOR, si sunatul acum la 8 dimineata, ma face sa banuiesc banca de INSELATORIE pentru ca sincer eu cred ca ne vor amanati pe 3 luni ca apoi dupa intrarea in vigoare a legii amanarii pe 9 luni sa nu mai putem face alta cerere ptr ca deja s au amanat 3 luni !!!
AM REFUZAT MOMENTAN AMANAREA, AM FACUT O RCLAMATIE SI MI S-A SPUS CA VOI PRIMI RASPUNS IN 15 ZILE - AM SPECIFICAT ATAT TELEFONIC CAT SI PRINTR-O NOTIFICARE TRIMISA PE MAIL CA LUNAR IMI VOI ACHITA RATELE SI SA FACA BINE SA IA BANII DIN CONT FARA ALTE ERORI . VOI DA BANCA IN JUDECATA DACA MA AMANA FARA CA LEGEA SA FIE UNA CLARA PENTRU TOTI,SA STIM IN CE CONDITII SI CUM NE VOM REDRESA !
ACUM ..

Va rog din suflet , un avocat sa imi spuna ce pot face si cum pot sa ii fac sa inteleaga ca nu ma pot obliga sa accept acea amanare chiar daca am solicitat-o , nu m au informat in ce conditii se amana si cand m a-u anuntat ei deja amanasera ratele . Este dreptul meu sa o refuz si sa beneficiez de noua ordonanta avand in vedere ca banca oricum mai mult de 3 luni nu amana nimanui ratele nici inainte de covid si nici acum . NU AU LUAT BANII DE RATA SI PRACTIC MA OBLIGA SA ACCEPT ACEASTA AMANARE .

CE SOLUTII AM SA POT SOLICITA O ALTA AMANARE MAI LUNGA DE 3 LUNI ?

Alte discuții în legătură

Cu plata ratelor mereu la zi, trebuie sa platesc penalizari de intarziere! in ce tara traim??? radusb radusb Salutare tuturor! Scurt si la obiect: - mi-a fost ridicata masina, am facut contestatie, amenda din procesul verbal se plateste dupa judecarea cazului. Daca ... (vezi toată discuția)
Executare leasing luciandragoi luciandragoi Buna ziua Am urmatoarea speta: - in decembrie 2006 am achizitionat un autoturism de la [editat] Leasing pe firma. - am platit facturile pana in luna martie ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu la unicredit pentru datorie la brd Robert_tm Robert_tm buna, problema mea este urmatoare: mi-am facut acum cativa ani un card real la banca1, am pltit ratele lunar pana acum aproximativ 1 an cand am avut accident ... (vezi toată discuția)