avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... DEMISIE IN TIMPUL SOMAJULUI TEHNOLOGIC
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

DEMISIE IN TIMPUL SOMAJULUI TEHNOLOGIC

Buna ziua

Care este procedura prin care se poate renunta la solicitarea de plata a somajului tehnologic pentru perioada 16.03.2020-31.03.2020?

Cei doi angajati ai societatii mi-au transmis prin mail astazi ca s-au angajat la o alta societate incepind cu data de 25.03.2020 si ca ei refuza sa stea la dispozitia societatii noastre in somaj tehnic, totodata au transmis tot pe mail cererea de demisie cu data de 25.03.2020.

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Trimitere revisal noina54 noina54 am trimis rvs pe data de 31.03.2020 ,referitor la Ordonanta 30 /2020 cu suspendare incepand din 16.03.2020, Este corect s-au voi lua amenda de la itm.Cat este ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic mitrofan emilia mitrofan emilia Buna dimineata. Va rog sama ajutati cu o situatie: se mai poate da in somaj tehnic retroactiv - din 15.03.2020? Daca da ce trebuie sa fac? Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic incepand cu 02.04.2020 ematoni ematoni Buna ziua, Daca decidem sa trecem de astzi o parte din angajati in somaj tehnic datorita scaderii veniturilor datorita impactului COVID 19 cand trebuie sa ... (vezi toată discuția)