avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Intrerupere zile libere platite pentru stat cu copilul ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Intrerupere zile libere platite pentru stat cu copilul acasa

Buna ziua,

Se poate intrerupe perioada de zile libere platite luate in baza situatiei de urgenta, pentru stat cu copilul daca pe parcurs s-a schimbat situatia si am cu cine sa las copilul si doresc sa ma intorc la serviciu?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2020
alexandru.paun, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 6 Aprilie 2020
Discutati cu angajatorul dvs daca este posibila revenirea la munca.
Buna ziua,

Ma interesa daca este se poate intrerupe perioada legal sau trebuie ramas in ZLP pana cand se reiau scolile/ suspenda perioada definita de autoritati.

Multumesc
Legea nu prevede si modul de intrerupere a perioadei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil eu1983 eu1983 Buna ziua, Eu am intrat in concediu de crestere copil pana la 2 ani din somaj, dupa 1 an si 3 luni mi-am gasit serviciu, am semnat contract si cand am ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea de a ramane/reveni in concediu de crestere copil oanamariatab oanamariatab Buna ziua, Copilul meu urmează sa împlinească vârsta de 2 ani pe 28 mai 2020. La data de 16 martie, ma aflam in concediul de crestere copil, si ... (vezi toată discuția)
Perioada concediu crestere copil loredanaducu loredanaducu Buna ziua, Copilul meu este nascut pe 4 februarie 2013, iar eu am optat pentru concediu crestere copil pana la varsta de un an. Cand am depus dosarul, mi s-a ... (vezi toată discuția)