avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... apel
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

apel

Buna ziua.Am avut un proces la o judecatorie ,a carei sentinte judecatoresti este neclara. La acest proces eu sant reclamanta. Am facut apel impotriva sentintei judecatoresti de fond,in cadrul acestui proces de partaj judiciar.Am depus o pe data de 3 aprilie 2020 Surpriza a fost aceea ca si paratul a depus un apel.Acum va intreb respectos: dupa care apel se va judeca,al meu depus pe 3 aprilie sau al lui depus azi pe 6 aprilie?Daca a facut si el apel va trebui sa plateasca si el taxa de timbru?Cum se procedeaza?Multam ptr raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: mioara54 , utilizator 19:12, 6 Aprilie 2020
Este un singur dosar, din comasarea celor 2 cereri de apel, se judecă luându-se în considerare susţinerile fiecărei părţi. taxa de timbru o plăteşte fiecare.
Deosebirea dintre a scrie Întâmpinare la apelul dvs. şi a cere el însuşi apel (Atenţie! se încadrează în termenul de apel?) este că în propriul apel, nu se poate da o soluţie mai rea ca la fond.Acum, fiindcă ambii aţi făcut apel, vi se poate înrăutăţi situaţia pe apelul lui, iar lui, pe apelul Dvs.
Multumesc stimate domn ptr raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata NICULIN NICULIN Cheltuieli de judecata In urma unui proces deschis , in care reclamantii au modificat cererea de chemare in judecata de 2 ori, instanta “Constata nulitatea ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar Danny9 Danny9 Buna Am un proces care a ajuns la Curtea de apel Cluj(un dosar referitor la un apartament care a fost retrocedat fostului proprietar,iar eu am deschis un ... (vezi toată discuția)
Ajutor, recurs araoil araoil Am depus o plangere penala pe data de 17.11.2008,am primit rezolutia parchetului pe data de 15.05.2009 (de toata jena, tatal copilului a aratat ca are bani,iar ... (vezi toată discuția)