avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nu am stiut ca a fost FONDUL !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nu am stiut ca a fost FONDUL !

Am depus plangere pt. NUP si pt. ca nu am primit citatie pentru noul termen (noul termen
l-am cunoscut fiind in sala, iar judecatorul a considerat ca am luat la cunostiinta noul termen)
, la Tribunal a vorbit numai avocatul meu, spunandu-mi ca este un simplu termen de judecata.
La arhiva am aflat ca s-a discutat FONDUL, eu necunoscand acest lucru ! Nici presedintele completului nu m-a atentionat ca este fondul, nu m-a intrebat nimic, nu a intrebat de martori, etc. Nici acum avocatul meu nu recunoaste ca a fost fondul, ca acesta va urma ...
In realitate urmeaza RECURSUL (conform citatiei) !
De cine am fost pacalita ?
Pot aduce acest lucru la cunostinta completului de la Recurs, sau nu intereseaza pe nimeni acest aspect ?
Cum pot rectifica aceasta mare pacaleala a mea ? Precizez ca nu am cunostinte juridice, am avut avocat, unde am gresit ??

Cel mai recent răspuns: mimiimp , utilizator 21:23, 14 Iulie 2006
ai avut avocat deci nu ai gresit. Schimba avocatul si fa recurs.
fa plangere impotriva avocatului laBarou

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestatie avocat !!!!! paulpiancu paulpiancu De circa 1 an am in curs un proces ca pirit ( speza certificat de mostenitor ), pentru care mi-am angajat avocat. La toate termenele la care am fost citat ... (vezi toată discuția)
Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)
Nu am fost citat la iccj intr-un recurs cu statul pascu tavi pascu tavi In data de 04.05.2012, am avut recurs la ICCJ, Sectia Contencios Administrativ, dar nici eu si nici avocatul meu nu am primit citatie pentru a ma apara conform ... (vezi toată discuția)