De circa 1 an am in curs un proces ca pirit ( speza certificat de mostenitor ), pentru care mi-am angajat avocat. La toate termenele la care am fost citat avocatul mi-a spus ca ma reprezinta el, nefiind necesara prezenta mea. Insa cu doua saptamani in urma am consultat pe cont propriu dosarul la arhiva judecatoriei.
Am constatat cu stupoare ca la fiecare termen instanta consemna lipsa mea ( cu o singura exceptie ), practic nefiind reprezentat.
Culmea, la singurul termen cind avocatul m-a reprezentat, a declarat instantei ca nu solicit probe reclamantului pentru sustinerea cauzei !! Practic procesul a decurs total defavorabil mie, in ultima incheiere de sedinta instanta dispunind expertiza si lotizarea conform celor cerute de reclamant, acesta fiind lipsit in primul rind de calitatea procesuala activa in acest proces !!
Pentru ca la acest moment ma consider total inselat in primul rind de avocat care nu a facut nimic pentru apararea mea, dimpotriva ( din indolenta sau din alte motive... ), ce pot sa mai fac pina pronuntarea finala ?
Va multumesc foarte mult.
Si eu am patit la fel !
La primul termen de la TRIBUNAL m-am prezentat cu avocatul ales si pentru ca anterior am fost in sala si am luat cunostinta de termen, instanta nu mi-a mai transmis citatie !
Avocatul mi-a spus ca este un simplu termen de judecata, ca va vorbi doar el ....
Ulterior am aflat de la Arhiva ca atunci s-a judecat FONDUL.
Eu stiam ca la fond pot lua cuvantul, martori, etc.
NU AM STIUT CA A FOST FONDUL nici din citatia pe care nu am primit-o dar nici de la presedinele completului de judecata (eu nefiind intrebata nimic de acesta !) iar de la avocat nici atat (nici acum nu recunoaste ca a fost fondul !).
Cine credeti ca m-a inselat ? (as fi avut multe de spus, aveam si martori ...)
Se mai poate rectifica ceva in cazul meu la RECURS ?
daca esti din Brasov, ma poti contacta la tel. 0744.484426, e-mail: cora@easynet.ro, dar indiferent pe cine iti propui sa angajezi in cauza, atentie la termenul de recurs si de motivare a recursului!
eu mi-am angajat avocat pentru un proces de succesiune si am aflat dupa ce i-am achitat avocatei onorariul (aprox. 1000 lei), ca este fina cu avocatul reclamantului (care nu m-a trecut in anexa pentru succesiune), ce sa fac? Urmeaza sa se expertizeze masa succesorala. Procesul pe rol se afla la Roman, Neamt. ma poate ajuta cineva?