Va rog sa-mi spuneti daca judecatorul tine cont cind formeaza loturile , de faptul ca un coproprietar a edificat fara acordul celorlalti , extinderi asupra imobilului . Intreb asta deoarece sunt in aceasta situatie . Nu asi vrea sa ma trezesc cu ceva ce nu am vrut . Am specificat in cererea mea faptul ca nu dorec ca in lotul meu sa cada o camera ce a fost edificata ca si extindere , fara acordul nostru . Este posibil tehnic sa s atribuie ce am cerut . Eu sunt reclamantul , si am dovedit tot ce am spus initial cu martori , expertize , declaratia piritei , asa ca nu stiu ce sa cred . Tine cont sau nu ?X-(
Ce a scris expertul in raportul de expertiza tehnica judiciara? Care au fost obiectivele pe care le-a trasat instanta expertului?
In 99,99% din cauze judele nu sta sa-si bata capul, are raportul de expertiza si alege de acolo o varianta de lotizare. Daca e o singura varianta, pe aia o alege. Judeluiui ii este comod si este si ,,acoperit" de raportul de expertiza.
Daca judele trebuie sa formeze loturile, iar se ,,descurca". Fiecare parte propune variante de lotizare (fiecare parte incearca sa traga spuza pe turta ei), asa ca poate alege din variantele propuse de parti sau poate face un ,,mix". Tot ce trebuie sa stie este aritmetica la nivelul clasei a IV-a si cotele/parti care revin fiecaruia.
In mod firesc, judecatorul tine cont in primul rand de expertiza si apoi de celelate probe(declaratii parti,martori,cererea de chemare in judecata)dar,puteti sa va astpetati si la o hotarare care sa nu va fie favorabila.Este greu de dat un raspuns cert.
am primit raspunsul . pentru mine este ok . ce am cerut aia am primit chiar si putin mai mult ...este ok . multumesc . da m-am lamurit asa este . xpertiza este relevanta in rest , apa de plaoie . si asta pt ca piritii nu au vrut sa facem o intelegere , s-au cheltuit bani cu duiumul ...multunesc:thumbup:
Nu va bucurati prematur?
Paratii (bine ,,sfatuiti" de avocati) ar putea considera ca unde a mers mia, sa mearga si suta si ar putea ataca sentinta.
Marea majoritate a celor care pierd in prima instanta sunt masochisti sadea, mai vor :giggle: