avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1982 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Deductibiliate cheltuieli cu salariile (diferenta de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Deductibiliate cheltuieli cu salariile (diferenta de la somaj tehnic)

Va rog sa ma ajutati sa-mi lamuresc o neclaritate.
In conditiile in care angajatorul decide sa plateasca diferenta pana la salariile avute inainte de suspendarea contractelor pentru intrare in somaj tehnic, aceste cheltuieli (cu salariile, cam-ul) sunt sau nu deductibile, in conditiile in care activitatea nu se inchide, isi restrange insa activitatea.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Restrangere activitate din cauza covid 19 si smecheriile patronilor Dorky Dorky Din cauza reducerii masive a activitatii economice un patron isi pune angajatii sa semneze suspendarea contractului de munca din motive personale. Cum se ... (vezi toată discuția)
Registrul comertului si somaj tehnic Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, situatia este urmatoarea: srl mic, 5 angajati, productie articole pielarie si blanarie. Situatie economica cunoscuta - criza economica creeata ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca George 88 George 88 Buna ziua, lucrez la un SRL, administratorul firmei mi a suspendat contractul de munca din 24.03 pana in 24.04, pe motiv ca nu are bani sa plateasca ... (vezi toată discuția)