avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... consilier personal- durata determinata - mandatul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

consilier personal- durata determinata - mandatul primarului

Sunt consilier personal al unui primar dintr-o comuna. Angajare pe durata mandatului primarului. Am carte de munca, pe care o completeaza Consiliul Judetean in conditiile protocolului incheiat si este la zi completata. Contractul individual de munca exista in posesia mea si a angajatorului dar, nu este inregistrat la ITM. Vreau sa stiu daca beneficiez de somaj in conditiile in care sunt concediat, in iulie termin masterul la stat, buget, zi. In cazul acesta ma incadrez cu cele 60 de zile pentru absolventii de facultate care beneficiaza de somaj dupa terminarea facultatii?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:27, 12 Decembrie 2009
1. CIM incheiat cu un angajator bugetar nu se inregistreza la ITM.
2. Daca CIM este pe perioada determinata la expirarea acestuia puteti beneficia de indemnizatie de somaj daca aveti lucrate 12 luni in ultimele 24 de luni.
3. Puteti beneficia de indemnizatie de somaj ca abzolvent numai daca la data absolvirii nu sunteti sub un CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa iau somaj dupa terminarea masterului chiar daca in primul an de master am lucrat si apoi am fost data in somaj care mi se termina cu 3 luni inainte de absolvirea masterului? Cornelia C Cornelia C Sunt anul 2 la master, il termin anul asta. Dupa ce am terminat facultatea m-am inscris imediat la master(deci nu am mai beneficiat pana acum de somaj ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pentru absolvent de master Loredana_84 Loredana_84 Poate un absolvent de master sa beneficieze de indemnizatie de somer (daca depune actele in termen de 60 zile de la absolvirea formei de invatamant), atata ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia de somaj? LAURA-ELENA LAURA-ELENA Buna ziua!Am 24 de ani si vreau sa stiu daca beneficiez de somaj sau de vreun alt venit. Mentionez faptul ca la implinirea varstei de 18 ani am primit somaj, ... (vezi toată discuția)