avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... import produse medicale
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

import produse medicale

Buna ziua,

Ce coduri CAEN ii trebuie unei firme pentru a importa dintr-o tara nonUE masti chirurgicale de unica folosinta, manusi de protectie de unica folosinta si spray antibacterian, nu intr-un magazin specializat ci doar prin internet. Sunt suficiente codurile 4791 si 4774?

Are nevoie si de aprobare/certificare de la Ministerul Sanatatii sa nu pentru ca sunt produse si nu echipamente medicale? Daca nu, ce alte avize/ceritficate trebuie?

Va multumesc,
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2020
alexandral31, utilizator

Alte discuții în legătură

Comercializare bauturi alcoolice DianaSterea DianaSterea Buna ziua! Doresc sa vand bauturi alcoolice online, printr-un website. Am coduri caen 4725 - Comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate ... (vezi toată discuția)
Import si comert online - masti din afara ue. am nevoie de sfatul unui expert judiciar sau avocat bine documentat! va rog frumos! alinp6934 alinp6934 Buna ziua! Am nevoie de un expert judiciar / sau un avocat bine documentat care este ingaduitor sa imi raspunda la urmatoarea intrebare. Am firma, vreau sa ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un centru oftalmologic DI_DI DI_DI Buna ziua, As dori sa deschid un SRL-Debutant pentru un centru oftalmologic, in care sa prestez urmatoarele servicii: consultatii; interventii chirurgicale in ... (vezi toată discuția)