avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Import si Comert Online - masti din afara UE. Am ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Import si Comert Online - masti din afara UE. Am nevoie de sfatul unui expert judiciar sau avocat bine documentat! Va rog frumos!

Buna ziua! Am nevoie de un expert judiciar / sau un avocat bine documentat care este ingaduitor sa imi raspunda la urmatoarea intrebare.
Am firma, vreau sa aduc din Vietnam, masti, am cod caen 4791 (comert prin dom internetului). Vama romana mi-a spus ca mastile trebuie sa vina cu certificate de conformitate pe VERDE, inscriptionate cu C.E. pe masti, si pe cutie, ce scrie pe certificate sa fie inscriptionat si pe cutiile lor. iar mastile sa fie sigilate in cutii. Pana aici totul ok, furnizorul meu are toate acestea, intrebarea mea este daca eu am nevoie de vreo aprobare de la vreo institutie sa le pot comercializa online in Romania. Mi s-a spus ca am nevoie de aprobare de la Ministerul Sanatatii, pentru ca sunt considerate dispozitive medicale. Mi-am sunat avocatul care mi-a infiintat firma si mi-a spus ca pe codul caen 4791 am voie sa comercializez in online absolut orice mai putin piese auto. Vama romana in schimb mi-a spus de aprobare de la Ministerul Sanatatii.
Va rog frumos sa ma lamuriti, un expert judiciar, un avocat, ingaduitor, care imi poate detalia totul, ce trebuie si ce nu. Daca este adevarat ca imi trebuie aprobare de la Ministerul Sanatatii sau nu. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 17:23, 27 Octombrie 2020
Gasiti toate informatiile necesare aici: [ link extern ] =
Fara avizul MS nu veti putea trece de vama.
Buna ziua,

Va trebuie o aprobare , emisa de catre MINSITERUL SANATATII.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot importa din strainatate si vinde in romania masti chirurgicale, n95, ffp2 online?? alexc08 alexc08 Buna ziua, am o firma recent creata cu scop principal comert cu amanuntul in online (cod caen 4791) . Doresc sa importez masti chirurgicale, N95, ffp2, masti ... (vezi toată discuția)
Import produse medicale alexandral31 alexandral31 Buna ziua, Ce coduri CAEN ii trebuie unei firme pentru a importa dintr-o tara nonUE masti chirurgicale de unica folosinta, manusi de protectie de unica ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intrebarea mea vine in legatura cu comercializarea ... thatlonelybull thatlonelybull Buna ziua, intrebarea mea vine in legatura cu comercializarea de bijuterii din argint, online, DOAR prin intermediul paginii de social media INSTAGRAM, nu ... (vezi toată discuția)