avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Comercializare bauturi alcoolice
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Comercializare bauturi alcoolice

Buna ziua!

Doresc sa vand bauturi alcoolice online, printr-un website. Am coduri caen 4725 - Comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate si 4634 - Comerţ cu ridicata al băuturilor. Precizez ca voi vinde doar in Romania si le voi comercializa de la distribuitori autorizati.
Am nevoie de o alta autorizatie sau sunt suficiente aceste coduri caen?

Cel mai recent răspuns: DianaSterea , utilizator 11:56, 27 Octombrie 2020
Buna ziua
Aveti nevoie si de :

4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
Am si asta! In principiu doresc sa stiu daca am nevoie de alte avize/aprobari strict pentru comercializarea de alcool. De asemenea, vreau sa adaug si fructe pe langa, dar am si CAEN 4721 - Comert cu amanuntul al fructelor si legumelor proaspete, în magazine specializate.

Prin urmare, imi trebuie aprobare pentru comercializarea acestor produse - bauturi alcoolice si fructe? Sau faptul ca am codurile caen respective este suficient?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare bauturi alcoolice DianaSterea DianaSterea Buna ziua! Doresc sa vand bauturi alcoolice, fructe si legume online, printr-un website. Am coduri caen: 4791 - Comerţ cu amănuntul prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Caen magazin online bere rontzy87 rontzy87 Buna ziua, Pentru deschiderea unui magazin online vanzare bere sunt suficiente codurile CAEN de mai jos? 4725 – Comert cu amanuntul al bauturilor, in ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)