avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Acordarea unui ajutor financiar în vederea ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare

Buna ziua , as dori sa stiu ce fel de venituri se iau in considerare pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare . In momentul de față singurile venituri sunt din alocații copii și indemnizație de creștere a copilului.

Alte discuții în legătură

Poprire pe indemnizatia de crestere copil? franciscoctavian franciscoctavian Buna ziua,as dori sa aflu ca viitor tatic daca as ramane in postnatal ptr crestere copil ,executorul judecatoresc ar putea pune poprire pe indemnizatie,ptr ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o mare nelămurire și e cu 2 tăișuri: nici ... Andrei Marincu Andrei Marincu Bună ziua. Am o mare nelămurire și e cu 2 tăișuri: nici nu știu dacă e albă sau neagră. 1. Alocațiile de stat ale copiilor și indemnizația de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil guiualina guiualina Buna ziua! In momentul de fata sunt in concediu pt. crestere copil, pana la data de 27.08.2011. In luna iunie 2011 voi naste cel de al doilea copil, intrand ... (vezi toată discuția)