avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... indemnizație 75%pentru copiii
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

indemnizație 75%pentru copiii

As vrea sa stiu daca unul din părinți adică tatăl în cazul meu e plecat în străinătate dacă beneficiez de concediul 75%pentru copil,eu sunt acasa din martie si acum m-au anunțat de la servici ca nu voi fi plătită pentru ca sotul meu lucreaza in germania si nu plătește contribuțiile la statul roman
Cel mai recent răspuns: maria06039 , utilizator 20:18, 7 Aprilie 2020
Nu are nicio legatura locul de munca al sotului dvs...

Cererea dvs va fi însoțită de o declarație pe propria răspundere a celuilalt părinte, din care să rezulte că acesta nu a solicitat la locul său de muncă zile libere ce i s-ar cuveni potrivit prezentei legi și nici nu se află în una dintre situațiile prevăzute la art. 1 alin. (3^3) din legea 19/2020 , precum și de o copie a certificatului/certificatelor de naștere al/ale copilului/copiilor.
Multumesc din fmsuflet,o sa mai sun o data mâine la ITM dar si la locul de munca dacă si asa nu rezolv nimic o sa ajungem la tribunal.munca in situatia in care ma aflu azi maune ma trezesc si fara loc de munca desi am depus actele la HR in data de 23.03.2020 .M-au anuntat doar azi ca nu o sa fiu platita si sa fac o cerere de concediu fara salar ca sa imi pot acoperi zilele in carr nu am fost la munca si sa vreau nu am cum sa ma intorc la munca nu am cu cine sa las fetita eu lucram doar de dimineata si asta in timpul in care fetita mea era la scoala.Cornel Vasile a scris:

Nu are nicio legatura locul de munca al sotului dvs...

Cererea dvs va fi însoțită de o declarație pe propria răspundere a celuilalt părinte, din care să rezulte că acesta nu a solicitat la locul său de muncă zile libere ce i s-ar cuveni potrivit prezentei legi și nici nu se află în una dintre situațiile prevăzute la art. 1 alin. (3^3) din legea 19/2020 , precum și de o copie a certificatului/certificatelor de naștere al/ale copilului/copiilor.

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 19/2020 carmenseby carmenseby Daca sotul meu este angajat in Germania, iar eu sunt angajata la.o institutie publica, pot beneficia de zile libere cf Legii 19/2020? (vezi toată discuția)
Covid19 Any4 Any4 Bună dacă aleg să nu mai merg la munca si stau acasa cu 2 copii sub 12 a ni pt. ca școlile sunt închise primesc 75 % din salar? (vezi toată discuția)
Concediu plătit 75 la suta mr_raluca mr_raluca Buna ziua ziua ,care sunt formalitățile pentru a putea beneficia de concediu plătit 75 % pe timpul cat copii sunt lăsați acasa de la scoala in contextul ... (vezi toată discuția)