avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Intrebare despre creditare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Intrebare despre creditare

Buna ziua! Am o societate comerciala la care sunt asociat unic. As dori sa creditez societatea si nu stiu daca pot sa o creditez prin virament bancar din cardul personal in contul societatii. As vrea sa stiu daca se poate vira in contul societatii o suma in acest fel. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ccnbooks , utilizator 20:01, 7 Aprilie 2020
Atunci cand este nevoie, puteti face creditarea sub orice forma doriti. Singura restrictie este suma de 10.000 lei pe zi la incassarea cu numerar.
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2020
Iulian MANEA, Contabil
Va multumesc mult pentru raspuns!
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2020
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende andreisilvica andreisilvica Buna ziua. Sunt asociat unic al unei societati comerciale si am de incasat dividende in valoare de 42.000 lei. Intrebarea mea este daca se poate incasa ... (vezi toată discuția)
Plati prin cont adi02ro adi02ro buna ziua ! o societate are de platit dividend asociatilor , dupa plata impozitului, fiecare asociat trebuie sa primeasca 30.000 lei este corect ca ... (vezi toată discuția)
Plati furnizori cu numerar Doina B Doina B Buna ziua! Azi am aflat, cu intarziere (si stupoare) ca daca platesc cu numerar un furnizor, nu am dreptul sa achit de ex o factura de 6000 lei cu numerar ... (vezi toată discuția)