avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plati prin cont
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plati prin cont

buna ziua !

o societate are de platit dividend asociatilor , dupa plata impozitului, fiecare asociat trebuie sa primeasca 30.000 lei
este corect ca societate sa vireze prin ordin de plata contravaloarea dividendelor din contul societatii in contul personal al asociatilor.....poate vira toata suma odata sau se considera depasire de plafon la plati?!#-o

multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 09:10, 20 Noiembrie 2015
la ce plafon va referiti? Limitarea se aplica la platile in numerar, dar dvs. faceti virament bancar, asa am inteles.Deci nu aveti limitare acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende andreisilvica andreisilvica Buna ziua. Sunt asociat unic al unei societati comerciale si am de incasat dividende in valoare de 42.000 lei. Intrebarea mea este daca se poate incasa ... (vezi toată discuția)
Vanzare active LIVIU_CSY LIVIU_CSY O societate agricola cu 14 asociati vinde o parte din active ( hala gater impreuna cu o suprafata de teren) , in data de 29.05.2011 . s-a facut un proces ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere restanta nicola11 nicola11 detin o locuinta in bucuresti si in urma decesului tatalui meu m.am trezit ca am de plata o suma foarte mare la intretinere,...16700lei cu penalizari cu ... (vezi toată discuția)