avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Schimbarea adresei arestului la domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Schimbarea adresei arestului la domiciliu

Buna ziua,
Care este temeiul legal pe baza caruia se poate solicita schimbarea adresei unde se efectueaza arestul la domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Florin0684 , utilizator 08:20, 8 Aprilie 2020
Conteaza mai putin temeiul legal.
Conteaza argumentele expuse.
Ce argumente aveti?
Plimbările aiurea în acest moment sunt riscante...
Nu este vorba despre plimbari aiurea. Este vorba despre faptul ca in locul in care efectuez in momentul de fata arestul la domiciului locuiesc impreuna cu sotia, cu care suntem in curs de despartire.
Pentru cererea de parasire a domiciliului invocam art. 221, alin 6, dar pentru inlocuirea domiciliului nu am gasit nici un articol de invocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest in domiciliu oltul oltul care sunt conditiile aplicarii arestului in domiciliu? (vezi toată discuția)
Arestul la domiciliu denisa123 denisa123 Buna ziua! Imi puteti spune si mie va rog mai exact ce inseamna arestul la domiciliu, care sunt conditiile ce tb indeplinite, daca se executa si in regim ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori ene_fm ene_fm am o ... de fapt mai multe... probleme delicate... m-ar interesa care ar fi procedura premergatoare unui divort... situatia este ca persoana in cauza doreste ... (vezi toată discuția)