avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de odihna

Buna ziua, am, din nou, nevoie de ajutorul dumneavoastra. Intrebare:
In situatia in care un angajat indeplineste conditiile standard pentru iesire la pensie, care este cuantumul concediului de odihna aferent anului in curs pe care il poate efectua ? Poate efectua concediul integral, sau se calculeaza in functie de lunile lucrate pana la desfacerea CIM ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: codrina.ama , utilizator 12:15, 8 Aprilie 2020
Buna ziua,
Calculul se face proprotional cu perioada lucrata.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2020
Ionut.ion, utilizator
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz doina62 doina62 O angajata a intrat in preaviz de 20 zile lucratoare incepand cu data de 01.04.14.Care este data la care voi raporta ITM desfacerea CIM sicum se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa pensionare maria-mihaela maria-mihaela Buna ziua. Lucrez intr-un liceu si am o femeie de servici care si-a depus dosarul de pensionare cu data de 1 februarie 2013. Din 29 apr.2013 a intrat in ... (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat in it 2024 Angajat_X Angajat_X In cursul lunii ianuarie 2024 am incetat CIM cu fostul angajator. Pentru luna respectiva am avut 8 zile lucrate si de asemenea am mai avut 8 zile concediu ... (vezi toată discuția)