avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Caut o lege unde dezvoltatorii imobiliari sunt ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Caut o lege unde dezvoltatorii imobiliari sunt obligati sa amenajeze spatii verzi in complexe de locuit

Salutare tuturor. Am cumparat un apartament intr o zona rezidentiala din Ilfov dar se pare ca dezvaltatorul a uitat* sa faca spatiile verzi care ereau in proiect. Doar parcari intre blocuri iar pomii pe care i a plantat au fost pusi intre locurile de aprcari care automat ingreuneaza parcarea masinilor multi au fost rupti din cauza manrvrelor de parcare pentru ca nu este loc. Practic au fost plantati in bataie de joc. Dezvoltatprul are spatiu suficient dar din dorinta de a citiga bani pe fiecare mp a facut parcari. Ce lege obliga dezvoltatorii sa amenajeze spatii verzi in complexele pe care le construiesc ? Nu am gasit nimic ! Multe localitati am vazut ca a impus dezvoltatorilor . Chiar parlamentarii nu au aprobat nici o lege obligatorie , nu cu te rog domnule dezvoltator daca nu te superi fa si tu spatii verzi pe unde constuiesti !

Alte discuții în legătură

Cadastrala pt parcare in complex rezidential mihaela bigu mihaela bigu Buna ziua Am achizitonat un apartament intr-un complex rezidential, impreuna cu un spatiu de parcare exterior. Dezvoltatorul a cumparat un teren pe care a ... (vezi toată discuția)
Loc de joaca intre blocuri AlinaEpi AlinaEpi Buna ziua, Ce pot sa fac ca sa se renunte la un loc de joaca construit intre doua blocuri intr-un complex rezidential in judetul Ilfov? Multumesc (vezi toată discuția)
Pom taiat de un vecin situat intre locurile de parcare private ... marinicafarafrica marinicafarafrica Astazi am opservat ca un vecin a taiat pomul din zona de parcare. Parcarile sunt cumparate de proprietari intr un complex rezidential. Dezvoltatorul a plantat ... (vezi toată discuția)