avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pom taiat de un vecin situat intre locurile de parcare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pom taiat de un vecin situat intre locurile de parcare private ...

Astazi am opservat ca un vecin a taiat pomul din zona de parcare. Parcarile sunt cumparate de proprietari intr un complex rezidential. Dezvoltatorul a plantat pomi in jurul blocului iar acest individ in loc sa protejeze pomii el s a apucat sa taie. Raspunsul lui a fost ca il incurca cind parca si e pe proprietatea lui ! Stie cineva acest individ poate primii amenda pentru ca a taiat pomuli ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020
gi-jane2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc. Am sa sun si la M. Mediului. Am sunat la Politie si am fost dezamagit de raspuns, nu poate fi amendat pentru ca e pe proprietatea lui deoarece el a cumparat ca toti cei lanti locatari, locul de parcare. ! Proprietarul tetenului poate defrisa oce pom in afara de nuc care este protejat prin lege ! Pe domeniul public daca taia putea fi amendat. Cred ca noi ca asociatie de proprietari putem impune in regulamentul de buna convietuire a blocului sa nu se mai taie pomii dintre parcari, doar mutati !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taierea unui nuc de pe proprietate privata mariapopescu mariapopescu Pentru taierea unui nuc crescut razlet pe proprietate privata este nevoie de autorizatie? Legea din 2008 care completeaza legea pomiculturii din 2003 ce ... (vezi toată discuția)
Informatii bodo gabriella bodo gabriella Doresc sa stiu daca intr-o gradina particulara la care sunt eu proprietar, din cauza vremii urate un pom fructifer sau un nuc se rupe din radacina trebuie ... (vezi toată discuția)
Taierea nucilor MirelaSoare MirelaSoare Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati, stau intr-o zona vedrde din Bucuresti- NOi, mai exact la lac, acolo sunt f multi pomi fructiferi cat si nuci de pese 50 ... (vezi toată discuția)