avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune,abuz sau nimic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune,abuz sau nimic

Buna ziua
In cursul zilei de ieri am avut ghinionul sa scap si sa sparg telefonul unei prietene
Cum acesta era primit cadou de la tatal ei am fost nevoit sa cumpar uegent unul identic
Am facut greseala sa apelez la un vanzator de pe facebook,l am contactat si am cerut date despre telecon,acesta m e aeigurat daw nu are nici un defect sau problema estetica sau de functionare,ne am intalnit si am cumparat telefonul,ajungand acasa am constatat ca acesta se inchide singur la un interval de 20 de minute indiferent de nivelul bateriei,am contactat vanzatorul incercand sa rezolv amiabil insa acesta a zis ca nu e magazin online sa accepte retururi si sa ma duc la service sa i schimb batetia sau sa il repare! Are vreun rost sa depun plangere? Imi va fi luata in considerare?
Multumesc
Incercati sa rezolvati amiabil, daca nu reusiti, mergeti la un service, faceti o constatare si vedeti cat va costa reparatia. Vedeti ce spun si ei in legatura cu defectul.
Trebuie sa intelegeti ca ati cumparat un produs second hand, cam astea sunt riscurile.
Daca reclamati la politie, vanzatorul o sa spuna ca era perfect functional cand vi l-a vandut si s-a stricat la dvs, nu cred ca veti rezolva ceva.
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost pacalit si am nevoie de un sfat,va rog! cosminwon cosminwon Buna ziua!Am cumparat de la cineva de la mine din oras o piesa sh ptr masina mea si nu este buna.Mai exact am cumparat o caseta de directie,din cauza careia mi ... (vezi toată discuția)
Legea 443/2003 unombun unombun Salut, Ma intereseaza mai multe aspecte ale legii: -vanzarorul este obligat sa preia un produs pentru a-l trimite in service,chiar daca exista service in ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul ... draghici_mariusc draghici_mariusc Buna seara! Am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul acesta! Am cuparat o piesa auto second-hand,mai precis un chit ambreiaj,de la o Firma de ... (vezi toată discuția)