avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic perioada stare de urgenta covid 19 2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic perioada stare de urgenta covid 19 2020

Un angajat are doua contracte de munca la firme diferite: 1 contract cu 8 ore si un contract cu 2 ore; incepand cu data de 1.04.2020 contractul de munca la 2 ore inceteaza cu acordul partilor si in data de 2.04.2020 contractul de munca la 8 ore se suspenda ca urmare a epidemiei.
In aceast asituatie angajatul poate beneficia de somaj tehnic pe duarata starii de urgenta? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:28, 9 Aprilie 2020
In speta, angajatul poate beneficia de somaj tehnic pe durata starii de urgenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic zsokabarabas zsokabarabas Buna ziua. Fiica mea lucreaza cu contract de 8 ore la un restaurant care si-a suspendat activitatea. Daca mai are un contract de 2 ore la o firma, unde ... (vezi toată discuția)
Lamuriri somaj tehnic alextra alextra Un salariat are 3 contracte de munca la 3 angajatori diferiti: unul unde are si functia de baza cu 6 ore/zi, si alte 2 contracte cu cate 1 ora pe zi la alti ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic MariaRamona MariaRamona Buna ziua, In situatia in care am doua locuri de munca la angajatori diferiti ( un contract cu 8 h, respectiv 2 h), voi putea sa beneficiez de somaj tehnic la ... (vezi toată discuția)