avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Șomaj tehnic administrator salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Șomaj tehnic administrator salariat

Vă rog,să-mi comunicați dacă beneficiază de șomaj tehnic administratorul (salariat)unei societăți comerciale.Multumec!
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 11:01, 10 Aprilie 2020
Da, dacă este angajat cu contract de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic - pasi de urmat ami_ru ami_ru Societatea la care lucrez intampina probleme financiare din lipsa comenzilor. Doresc sa stiu in amanunt cum se procedeaza in cazul SOMAJULUI TEHNIC. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Angajat cu 2 contracte somaj tehnic econo econo Un angajat are 2 contracte de muncă unul cu 8h, al doilea la alta societate cu 4h. Beneficiază de indemnizație de șomaj tehnic de la ambele societăți ... (vezi toată discuția)
cum se interpreteaza 90 zile somaj tehnic? rocriss rocriss Buna seara tuturor! Am o nelamurire: scutirile la plata contributiilor se acorda pentru 90 de zile pe societate sau pe angajat? Adica, daca societatea are ... (vezi toată discuția)