avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit pe venit

Va deranjez cu o situatie: am un SRL neplatitor de TVA, taxe platite la zi, am avut 2 angajati in perioada 30 Noiembrie 2019-20 Martie 2020, datorita Covid-19 furnizorii mei au pus lacatul temporar, asa cum am facut si eu dealtfel. In acest moment trebuie sa achit 3% impozit pe venit in conditiile in care daca aveam 1 angajat pana la sfarsitul lunii Martie as fi achitat 1% (stiu ca a fost si neatentia mea). Am vreo posibilitate sa fac o solicitare catre Anaf din care sa obtin plata de 1% ?
Cel mai recent răspuns: GeorgescuRemus , utilizator 13:03, 10 Aprilie 2020
Din pacate nu.
Va multumesc. Zi frumoasa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , agentia de turism a anulat vacanta in dubai din martie ... sandidu sandidu Buna ziua , Agentia de turism a anulat vacanta in Dubai din martie 2020. Ne ofera aceiasi vacanta in martie 2021 . Conditioneaza participarea noastra cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu contabila, nu mai raspunde la tel, nu mai vrea sa dea actele, servicii incomplete Alexandru Laurentiu Alexandru Laurentiu Buna ziua, Am o situatie cu contabila si sper sa ma puteti sfatui cu ce as putea face sa rezolv situatia. Pt a avea un pic de context am sa va fac un mic ... (vezi toată discuția)
Societatii x srl i se anuleaza codul de tva la cererea asociatilor Ginagi Ginagi Situatia de fapt: Societatii X SRL i se anuleaza codul de TVA conform art. 316, alin (11), lit. a) – e), lit.g sau h) din Legea 227/2015 privind Codul ... (vezi toată discuția)