avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj tehnic

Buna ziua adresez o intrebare ma aflu in somaj tehnic de o saptamana astazi am mers la medic si s-ar putea sa fiu operat mai am dreptul la concediu medical sau ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:12, 9 Mai 2020
Da, poate beneficia de concediu medical.
Bănuiesc ca se acorda la fel medicalul din brut la salar nu la șomaj?
Baza de calcul a indemnizației se determină ca medie a veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar, pe baza cărora se calculează contribuția asiguratorie pentru muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt în șomaj de la 1 feb, între timp am avut ... Crist77 Crist77 Bună ziua. Sunt în șomaj de la 1 feb, între timp am avut o intervenție chirurgicala și sunt în concediu medical. Cum se calculează indemnizația? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza concediul medical? ... uca2015 uca2015 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza concediul medical? La un salariu brut de 5.499 lei cum este mai avantajos: sa fii in somaj tehnic sau in ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul cm momo1973 momo1973 Cum se calculeaza indemnizatia de concediu medical pentru o persoana care a fost in concediu pentru crestere copil. (vezi toată discuția)