avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie pensie

Am primit decizia de pensionare in 26 februarie. Lucrez in italia si nu am putut veni in romania pentru a depune contestatie datorita stării de urgentă din ambele state. Vă rog sa-mi spune- ţi, daca termenul curge, sau este suspendat, cum pot proceda ? Vă multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 10 Aprilie 2020
Legea 127/2019
Art.139
(1) Deciziile emise de casele teritoriale de pensii pot fi contestate, în termen de 45 de zile de la comunicare, la instanța judecătorească competentă.
....

In speta, nu mai puteti face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie pensionare Kyrcea Kyrcea Buna ziua. Azi am primit raspunsul negativ la decizia dosarului de pensionare. Se mai poate face contestatie sau trebuie sa merg direct in instanta ? Care este ... (vezi toată discuția)
Perioada de contestare a deciziei de pensionare si modul in care ... JOHNVASILE JOHNVASILE PERIOADA DE CONTESTARE A DECIZIEI DE PENSIONARE SI MODUL IN CARE SE POATE FACE Dupa primirea deciziei de pensionare anticipata partiala exista o prioada de ... (vezi toată discuția)
Pensionare grupa ii Cristache1 Cristache1 Buna seara! Socrul meu s-a nascut la 9 nov 1957, are 62 de ani. Are o vechime in munca de 30 de ani si 11 luni. Din acestia, 18 ani si 6 luni lucrati in grupa ... (vezi toată discuția)