avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Termen reparatie pentru un produs aflat in garantie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Termen reparatie pentru un produs aflat in garantie

Pe perioada starii de urgenta, se poate prelungi termenul de reparatie pentru produse aflate in garantie cu inca 15 zile (30 de zile in total?)

Alte discuții în legătură

Prelungire garantie produs iancucristiana iancucristiana Am achizitionat o poseta; termenul de garantie era de 30 zile. Dupa mai putin de doua saptamani s-a descusut o bareta. Firma care mi-a vandut-o a asigurat ... (vezi toată discuția)
Garantii legea 449/2003 dorianmona dorianmona 1.perioada in care telefonul meu aflat in garantie a fost la reparat ( de doua ori cate o saptamana de fiecare data) se adauga la cei 2 ani de garantie pe care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ajutati-ma si pe mine cu un temei legal pentru a rezolva ... Astept20 Astept20 Buna ziua! Ajutati-ma si pe mine cu un temei legal pentru a rezolva urmatoarea situatie. Am trimis in service un telefon aflat in perioada de garantie de 2 ... (vezi toată discuția)