avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Amenda pt nerespectarea OUG
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Amenda pt nerespectarea OUG

Am primit astazi o amenda pt nerespectarea starii de urgenta. Am adeverinta completata de la organizatia sportiva pt care fac voluntariat in care se atesta ca fac voluntariat in mai multe orase dintr-o zona defavorizata, domnul agent mi-a spus ca am nevoie si de declaratie pe propria raspundere pt ca nu pot justifica locurile deplasarii chiar dacain adeverinta de la organizatie se specifica orasele de deplasare.Ar insemna ca zilnic trebuie sa scriu f multe declaratii pe propria raspundere.Are dreptate sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 03:15, 12 Aprilie 2020
Da, trebuie facuta declaratie cu traseul de la momentul acela. Puteti face una singura daca stiti dinainte traseul complet sau mai multe, in functie de parcurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuita diferita de domicilui Alex.duu Alex.duu Buna ziua, Eu locuiesc impreuna cu sotia la socrii intr-o alta localitate fata de cea de domiciliu din buletin. Daca vreu sa ma deplasez de unde locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Intocmire foaie de parcurs/ ordin de deplasare office@dis office@dis Bună ziua! În cazul în care se întocmește lunar foaie de parcurs pentru deplasările cu autotursimul companiei, trebuie întocmit și ordin de ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe proprie raspundere nelubt nelubt Daca trebuie sa desfasor zilnic aceleasi activitati - activitati profesionale (sunt asistent in brokeraj), ingrijire mama 89 ani, cumparaturi etc, trebuie sa ... (vezi toată discuția)