avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declaratie pe proprie raspundere
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declaratie pe proprie raspundere

Daca trebuie sa desfasor zilnic aceleasi activitati - activitati profesionale (sunt asistent in brokeraj), ingrijire mama 89 ani, cumparaturi etc, trebuie sa scriu zilnic cate o declaratie sau este valabila declaratia de la inceputul perioadei starii de urgenta? Cum trebuie completata declaratia pentru a nu avea probleme cu organele de ordine?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 13:01, 11 Aprilie 2020
Sunt doua lucruri diferite, pentru activitatea profesionala va trebuie o adeverință, pentru alte deplasări va trebui sa completați în fiecare zi declarația pe propria răspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent in brokeraj - intermediere asigurari - deplasare in "conditiile covid" mrbilly mrbilly Buna ziua, Sunt asistent in brokeraj (cursuri finalizate si examen promovat), declarat la ANAF - practic intermediez asigurari (in partea de S-E a ... (vezi toată discuția)
Amenda pt nerespectarea oug Steffd88 Steffd88 Am primit astazi o amenda pt nerespectarea starii de urgenta. Am adeverinta completata de la organizatia sportiva pt care fac voluntariat in care se atesta ca ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe proprie raspundere Neculai Gheorghiu Neculai Gheorghiu In cazul in care ne continuam activitatea si avem adeverinta de la angajator este necesara si declaratia pe proprie raspundere, daca da aceasta trebuie ... (vezi toată discuția)