avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Amenda fara proces verbal
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Amenda fara proces verbal

Acum 2 ore am facut reclamatie la 112, am reclamat faptul ca la o curte in spatele blocului meu bubuie muzica ( avand in vedere si ora si ordonantele date ).
Ca sa nu o mai lungesc la un moment dat am fost sunat cu nr privat de un domn politist ce m-a invitat jos in spatelele blocului, la masina mi-a cerut cartea de identitate amenintandu-ma ca imi v-a da amenda pt ca nu a gasit ceea ce am reclamat eu( intre timp oprisera muzica).
Intrebarea mea e...poate sa imi dea amenda fara proces verbal?
Politistul nu a eliberat nici un proces-verbal de contraventie.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Eduard Iulian , utilizator 08:12, 13 Aprilie 2020
Poate completa ulterior procesul verbal.
Pe viitor, sunati la sectia de care apartineti, nu e nicio urgenta sa sunati la 112.
Am sunat la 112 pt ca pe langa faptul ca muzica era ft tare era si un dute vino de cel putin 7-8 persoane, adica era o petrecere, avand in vedere ordonantele de urgenta si indemnurile de a suna la 112 in astfel de situatii asta am facut si vad ca vinovat tot eu sunt si totul s-a sfarsit cu amendarea mea.
Ce sa zic, vorba unui intelept in viata, " prost eu".
Multumesc pt raspuns, toate bune.

gi-jane2 a scris:

Poate completa ulterior procesul verbal.
Pe viitor, sunati la sectia de care apartineti, nu e nicio urgenta sa sunati la 112.

Poate nu va vine totusi amenda si daca o veni, o puteti contesta.
Ultima modificare: Luni, 13 Aprilie 2020
gi-jane2, moderator
Mda, asta ma face ca pe viitor orice s-ar intampla in jurul meu si nu ma afecteaza direct sa nu imi mai trezeasca " simtul civic".

gi-jane2 a scris:

Poate nu va vine totusi amenda si daca o veni, o puteti contesta.

Ultima modificare: Luni, 13 Aprilie 2020
Eduard Iulian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda conform legii 61/ 91 art. 2 pct. 11 si pct. 1 Lielena Lielena Intre mine si vecinii de sus exista un conflict de 3 ani, de la mutarea lor in bloc. Fac zgomot continuu. Pentru ca nu ne-am inteles, m-am rezumat la a le ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru sunat nejustificat la 112. doresc să contest procesul verbal, are rost? Mihai Eremia Mihai Eremia 1. În data de 21 iulie am sunat la 112 deoarece în blocul din vecinătate se asculta muzica la o intensitate ridicată. 2. Un echipaj de poliție a venit ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii galmel galmel Stimati Domni/Doamne, Imi cer scuze ca va inoportunez cu problemele personale, dar va rog frumos ma ajutati cu un sfat competent si eficient. Locuiesc ... (vezi toată discuția)