avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate gard natural taiat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

gard natural taiat

Din dispozitia primarului, a fost taiat cca 35 ml de gard natural, plantat si intretinut de mine.Motivul pentru care a facut asta este:ca sa mareasca vizibilitatea intr-o intersectie.Anul trecut i-am spus sa instaleze o oglinda speciala ptr. intersectia respectiva, s-a lasat pagubas, insa anul acesta a profitat de faptul ca nu eram in localitate si l-a taiat la 30 de cm de sol.Practic m-a lasat fara gard.Va rog sa ma indrumati ce demersuri pot sa fac,cum sa procedez, ca acest lucru sa nu se mai intimple?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:16, 13 Aprilie 2020
Vizibilitatea in intersectia respectiva este obligatorie si posibil impusa de catre politie pentru fluidizarea trafic si evitare producere evenimente rutiere.
Montarea unei oglinzi poate fi o solutie daca este agreata de politia rutiera. Daca nu se rezolva situatia prin montarea oglinzii respective, atunci solutia taierii gardului viu va ramane singura pentru primarie.
Dvs. puteti construi un alt gard (nu neaparat gard viu) astfel incat sa nu se mai obtureze vizibilitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard viu dintre vecini torr10 torr10 Am probleme cu vecinii,vor sa taie gardul viu dintre noi,(niste pui de salcam cu diametrul de cca 2cm) pusi de bunica sa nu fuga terenul.Copaceii nu sant pusi ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit dumitru1 dumitru1 Titlu de propri. e gresit,tatal meu a avut in posesie aproximativ 2000m2, cind sa facut titlu sa trecut 1600m2? vecini mei au avut mai putin teren?sau ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre gard si pomi bumbaf bumbaf Buna ziua Din anul 2011 ianuarie m-am mutat la tara dar am o mica problema cu vecinul meu din cauza pomilor..in spatele gradinii dansul are plantati 6 salcami ... (vezi toată discuția)