avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Cumnatul meu are un apartament din 1980.In1982 s-a casatorit cu sora mea care a decedat in 2005,rezultand 3 copii. Cumnatul meu vrea sa vanda apartamentul.Poate sa vanda apartamentul fara acceptul nepotilor mei ?
Da. Apartamentul este bunul propriu al cumnatului dvs, dobândit anterior căsătoriei.
Da, il poate vinde pentru ca este proprietar exclusiv.
Sa.mearga la notar sa vada actele.
După ce vede notarul actele va fi sigura situația.
Stimate domn,

Apartamentul este bun propriu, dobandit anterior incheierii casatoriei, poate fi instrainat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl meu a decedat în 2005 și nu am făcut succesiunea până în prezent. a decedat și sora mea, dar mama trăiește. cum se vor stabili cotele moștenirii? Laurentiuflap Laurentiuflap Buna ziua Tatal meu a decedat in 2005 si nu am facut succesiunea pana in prezent , mama mai traieste . Pariintii au avut o fata si un baiat . Fata ... (vezi toată discuția)
Cum se face mostenirea? MarialuNan MarialuNan Buna ziua. Sotul meu a decedat recent. Dar anul trecut a decedat socrul meu. Sotul are o sora fara mostenitori. Si nu a facut mostenirea dupa socru, ca a spus ... (vezi toată discuția)
Nelamurire ianniglx ianniglx buna ziua as avea si eu 2 intrebari: inainte de casatorie am achizitionat un apartament platit pe loc cu banii mei . in actele de la notariat am specificat ca ... (vezi toată discuția)