avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde pot face o plângere unui ziar?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde pot face o plângere unui ziar?

Bună ziua,
Recent un ziar local a publicat un articol în care promovau o știre falsa. Deși știrea a fost catalogata drept "fake news" pana și de autorități, cei de la ziar o țin pe a lor.
Din câte am înțeles CNA-ul nu are în atribuții și presa scrisa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 13 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere penala la Politie/Parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine supravegheaza presa scrisa / internetul (echivalentul cna)? ContSters126538 ContSters126538 Care e echivalentul CNA-ului pt presa scrisa si internet ? Eu, de exemplu, as vrea neaparat sa fac o plangere impotriva unor site-uri cum ar fi, de exemplu, al ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - acuzatie de furt tvsorin tvsorin Am un site de mica publicitate in care mai public anunturi care apar in ziarele locale. Anunturile nu sunt preluate identic, dar nici nu sunt mari ... (vezi toată discuția)
Calomnie in presa joe17 joe17 As dori daca se poate sa ma ajutati intr-o problema. Pe un post de televiziune a fost difuzata o stire in leg cu unitatea in care lucrez, stire nu tocmai ... (vezi toată discuția)