avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Idemnizatie 75% pentru administrator si asociat unic ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Idemnizatie 75% pentru administrator si asociat unic SRL

Buna ziua!Sunt unic asociat si administrator al unui SRL cu activitate principala bar/cafenea (5630) dar fara contract de munca.Pot beneficia de ajutor de 75% ca si PFA-urile?si in ce conditii,detalii?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Profitul firmei Alexx198 Alexx198 Am deschis o bar cafenea de 3 luni de zile si acum am aflata ca profitul nu este al meu eu sunt administrator bani imi raman mie dupa ce se iau toate taxele ... (vezi toată discuția)
Pfa au aceleasi coduri caen ca si un srl? adela05 adela05 1. Un PFA poate sa intreprinda aceleasi activitati ca si un SRL (de ex, un bar poate fi deschis pe PFA?) 2. PFA poate fi infiintat de o persoana care este ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica pfa si administrator srl - legalitate ContSters267473 ContSters267473 Buna seara, As dori sa clarific problemele de mai jos cu cateva raspunsuri prompte si simple, ca sa stiu spre ce anume ma indrept. 1. O persoana fizica ... (vezi toată discuția)